AFYONKARAHİSAR / ÇAY - İnli Ortaokulu

İnli Ortaokulu

İnli Kasabası ÇAY/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
VİZYONUMUZ: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda övgü ile bahsedilen, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, değişimi ve erdemli insan olmanın idealini yaşayacak, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ: Biz bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak onların bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy.’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda oları hayata hazırlamak.
Başarılar
Öğretim Şekli :İkili -Sabah
Özel Araç
İnli Kasabası
İl merkezine uzaklık 70 km İlçe merkezine ise 28 km uzaklıktadır.